خدمات تلفن همراه
آشپزی - کتلت برنجی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج پخته شده 1 پيمانه
سيب زميني پخته شده 3 عدد متوسط
ادويه مقداري
تخم مرغ 1 عدد
نمک، فلفل، روغن به ميزان لازم
مواد داخل کتلت
پياز سرخ شده 1 پيمانه
گردو يک دوم پيمانه
کشمش يک دوم پيمانه
زرشک يک دوم پيمانه
مواد لازم پيش از غذا
بادمجان کبابي ساطوري 1 عدد بزرگ
ارده 4 قاشق غذاخوري
آبليمو يک چهارم فنجان
سير رنده شده 2 حبه
جعفري ساطوري يک چهارم فنجان
روغن زيتون و نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
ماهي تابه را روي حرارت مي گذاريم تا داغ شود بعد روغن مايع سرخ کردني را به آن اضافه مي کنيم.
پياز سرخ شده را داخل روغن مي ريزيم و کشمش و زرشک را همزمان اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم. گردو را به مواداضافه مي کنيم و نمک، فلفل، ادويه کاري را اضافه مي کنيم.
مقداري نمک به مواد مياني و مقداري هم به مواد بيروني کتلت مي زنيم.
مواد را با هم کمي تفت مي دهيم و حرارت را خاموش مي کنيم.
برنج را بدون نمک و روغن پخته ايم.
برنج و سيب زميني را با هم يا چرخ مي کنيم يا بادستگاه هاي مخصوص با هم ميکث مي کنيم.
تخم مرغ را به مخلوط برنج و سيب زميني اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم.
نمک و مقدار کمي فلفل اضافه مي کنيم.
مي توان به اندازه يک قاشق سوپخوري روغن زيتون هم در مواد اضافه کرد.
مواد را کاملاً مخلوط مي کنيم.
براي اينکه موادبه دست نچسبد.
دستمان را خيس مي کنيم و از مواد به اندازه يک نارنگي برمي داريم.
ماهي تابه را که داخل آن روغن ريخته ايم روي حرارت مي گذاريم تا داغ شود.
موادخمير مانند را داخل دست صاف مي کنيم و وسط آن را از مواد مياني مي گذاريم و بعد لبه هاي آن را روي مواد برمي گردانيم و روي مواد را کاملاً مي پوشانيم و با دست سعي مي کنيم آن را صاف کنيم.
اين غذا نيازي به سس ندارد اما اگر بخواهيم همراه با سس مصرف کنيم مي توانيم براي تهيه سس يک قاشق رب را با روغن خيلي کمي که اگر روغن زيتون باشد بهتر است و مقدار کمي فلفل، نمک، سرکه و مقدار خيلي کم شکر مخلوط مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم تا غليظ شود و همراه غذا استفاده مي کنيم.
کتلت ها را داخل روغن با حرارت کم سرخ مي کنيم.
تا کتلت ها مغز پخت شوند.
براي اين پيش غذا روغن زيتون به ميزان لازم استفاده مي شود اما تقريباً يک قاشق غذاخوري مي تواند کافي باشد.
ارده وسير را به بادمجان اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم.
نمک و کمي فلفل اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم.
آب ليموي تازه را هم به مواد اضافه مي کنيم.
براي اين که موقع فشردن آب ليموي تازه داخل غذا هسته هاي آن نريزد مي توان يک تکه توري را روي ليمو کشيد واز پشت گره زد بعد ليمو را فشرد تا هسته هاي آن داخل غذا نريزد.
پيش غذا را داخل ظرف مناسب مي ريزيم و جعفري و روغن زيتون را روي آن مي ريزيم.
اين پيش غذا نياز به تزئين زيادي ندارد و همان جعفري کافي است.
تلاوت توسط شیخ علی محمود شمیس درباره 61 - صف از سایت الکعبه با عنوان الصف وقصار السور -الشیخ جبیل 1-5-2012
سخنرانی توسط حجت الاسلام والمسلمین انجوی نژاد درباره دین از سایت راسخون با عنوان همراهی اعمال انسان باوی در هر دوره
مراثی (نوحه) توسط حاج علی انسانی بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان روضه شب دوم محرم _ 6/9/90
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محمدرضا طاهری درباره مناجات شعبانیه از سایت عقیق با عنوان مناجات شعبانیه
مدایح (به شادی ) توسط حاج حسین سازور بمناسبت شعبان المعظم درباره امام حسین علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان آنقدر بر در میخانه بکوبم سر خویش سال 91
ترتیل توسط استاد خلیفة الطنیجی درباره 102 - تکاثر از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره تکاثر - حفص از عاصم
مناجات توسط استاد محمد علی کریمخانی درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان جان مولا علی بر گناهانم قلم عفو بکش
اذان توسط استاد محمود علی البنا از سایت شهید آوینی با عنوان گلبانگ اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان آیا عامل و مالک می توانند اخذ به شفعه کنند
ندبه انتظار توسط حاج محمود کریمی بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان ای نگاهت پر از سپیده بیا
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان بمناسبت محرم الحرام درباره دین از سایت راسخون با عنوان کلیپی زیبا درمورد محبت امام حسین ع به ما
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الجمعه
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 90,429,579