خدمات تلفن همراه
آشپزی - خوراک آشیانه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
مواد لازم براي خمير فيلو
آرد سفيد گندم 150گرم
بهبود دهنده آرد يک چهارم قاشق چايخوري
نمک، فلفل قرمز به دلخواه
زرده تخم مرغ 2 عدد
شير 3 قاشق سوپخوري
روغن مايع 3 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي پر کردن
فيله گوسفند يا گوساله 750گرم
قارچ 400گرم پيازچه 1عدد
آويشن و جعفري 4 قاشق سوپخوري
رزماري 1قاشق سوپخوري خردشده
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چايخوري
کره 2قاشق سوپخوري نمک، فلفل به ميزان لازم
پوره آلوي سياه يا آلبالو 4 قاشق سوپخوري
آبليمو 3 قاشق سوپخوري
فلفل سياه 1 قاشق چايخوري
کره به ميزان لازم براي چرب کردن قالب
گلابي 4 عدد
پنير بلو چيز 250گرم
سس نعنا 2 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
آرد سفيد، بهبود دهنده، نمک، فلفل را با هم مخلوط کنيد.
وسط آرد را گود کرده و زرده تخم مرغ، شير و روغن مايه را در آن بريزيد.
مواد را با هم مخلوط کرده وخوب ورز دهيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد.
خمير را به مدت يک ساعت کنار بگذاريد تا ور بيايد.
گوشت ها را به ابعاد 1×1 سانتي متري خرد کنيد.
قارچ ها را نيز خرد کنيد.
پيازچه ها را هم حلقه حلقه کنيد، سپس کره را در تابه داغ کرده و گوشت را در آن تفت دهيد تا سرخ شده و بپزد.
قارچ و پيازچه را اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد.
آويشن، جعفري، رزماري، رنده پوست پرتقال نمک و فلفل را اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد.
در آخر پوره آلوي سياه، آبليمو، پرتقال، نمک و فلفل سياه را افزوده و 5 دقيقه همه مواد را باهم تفت دهيد.
فر را روي حرارت 170درجه سانتي گراد گرم کنيد.
پياله هاي مخروطي شکل را با کره اضافي چرب کنيد و آماده بگذاريد.
خمير را بسيار نازک و مانند لواش باز کرده و به قطر 16سانتي متري دايره هايي ببريد.
سپس دو تکه خمير يعني دو دايره را روي هم قرار دهيد و در کاسه اي قرار دهيد طوري که کف و اطراف قالب را بپوشاند مايه پر کردني را داخل آن بريزيد.
گلابي ها را پوست بکنيد و مانند پره هاي پرتقال خرد کنيد و روي مايه قرار دهيد.
پنير را با چنگال پوره کنيد و روي مايه و گلابي ريخته و به مدت 15 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد.
پس از پخت آن را با سس نعنا سرو کنيد.
خواص
انرژي کل اين غذا 4238کيلوکالري مي باشد 26درصد آن از کربوهيدرات، 22درصد آن از پروتئين و 52 درصد آن از چربي تامين مي گردد.
نکات
در خمير فيلو ميتوان به جاي شير از 2 قاشق سوپخوري ماست استفاده کرد تا خمير تردتر شود.
به جاي سس نعنا که در سوپرمارکت ها موجود است مي توان روغن زيتون بدون بو را با برگ هاي نعنا مزه دار کرد و به کار ببريد.
تلاوت توسط استاد شحات محمد انور درباره 12 - یوسف از سایت الکعبه با عنوان یوسف کفرمیت العز میت غمر 1975
سخنرانی توسط شهید آیت الله دستغیب درباره دین از سایت راسخون با عنوان وقایع بعد از مرگ عثمان
مراثی (نوحه) توسط کربلایی محمدحسین حدادیان بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت راسخون با عنوان کربلایی محمدحسین حدادیان - روز تاسوعا محرم 96 - سوگند میخورم به علم (شور جدید)
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج میثم مطیعی درباره مناجات امیرالمومنین ع در مسجدکوفه از سایت راسخون با عنوان مناجات امیرالمومنین علیه السلام در مسجد کوفه - برادر میثم مطیعی
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمد رضا بذری بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت راسخون با عنوان حاج محمدرضا بذری - سال 1395 - میلاد حضرت عباس علیه السلام - دلم میگه حرم میره حرم (شورپایانی)
مناجات درباره نجوای شبانه از سایت تبیان با عنوان خداوندگارا حجت تو جلیل تر از آن است.../عباس خالصی
ترتیل توسط شیخ طارق عبدالغنی دعوب درباره 98 - بینه از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره بینه - حفص از عاصم
اذان توسط استاد مرحوم رحیم موذن زاده از سایت شهید آوینی با عنوان گلبانگ اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره دین از سایت راسخون با عنوان اقول فیه نظرا من وجوه...فصل-8-فی مساوقه الوجود للشیئیه
ندبه انتظار توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان وقتی تو از سفر برسی عید می شود
کلیپ سخنان توسط آیت الله شیخ محمد شجاعی درباره دین از سایت راسخون با عنوان با هوای نفس نمیتوان به کمال رسید
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 06
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 90,881,721